Acasă2020-12-05T14:23:21+00:00

Hilcon Apartments

Hilcon Apartments

Hilcon este cea mai mare firmă din Miercurea Ciuc, care oferă spre închiriere locuințe aflate în proprietate proprie. Dispunem de mai mult de 200 de locuințe, care sunt administrate de către echipa noastră compusă din 16 persoane.

Hilcon Offices

Hilcon offices

Grupul Hilcon răspunde nevoilor clienților: acum puteți închiria chiar și birouri în clădirea noastră din apropierea centrului orașului.

MaxMed

Maxmed

Oamenii fericiți realizează lucruri grozave. O viață intimă echilibrată este esențială pentru fericire. MaxMed ajută în acest sens.

VegaMax

Vegamax

Nu toții putem avea o dietă simplă ca bună ziua. Unele persoane sunt speciale și pentru ei am creat o companie specială.
VegaMax - Spesh. Like you.

Arta Business Center

ARTABC

Birouri și depozite într-un singur loc unde companiile pot înflori.

Hilcon Publishing

Hilcon publishing

În 2018 am lansat noua noastră activitate, editarea de cărți. Scopul nostru este să-i ajutăm pe scriitorii începători din Miercurea Ciuc și din împrejurimi.

Juventutti

Fundația Juventutti Alapitvány

Fundația Juventutti a fost înființată în anul 2011. La început scopul principal a fost ajutorarea și susținerea sănătății copiilor din Miercurea Ciuc. Din anul 2019 avem un nou avânt, o nouă misiune: obținerea atmosferei sănătoase pentru copiii județului Harghita.

Convertorul

Convertorul

Pe lângă activitatea caritabilă, activitățile de interes public au jucat un rol important în viața firmei noastre. Convertorul.ro este un site și o aplicație de convertor valutar, care se poate utiliza rapid și instant. Este gratuită. Pentru toată lumea. Pentru totdeauna

Existăm și înflorim de 20 de ani.

Hilcon a fost înființată în anul 1999.

La început am lucrat cu un singur angajat, după care am angajat încă unul, iar în prezent lucrăm cu o echipă de 16 persoane.

Povestea noastră

Hilcon a trecut prin multe în ultimii 20 de ani, dar a făcut față dificultăților și, potrivit indicatorilor care cresc din an în an, a devenit una dintre cele mai puternice microintreprinderi din județul Harghita.

Timeline

1999

ÎNCEPUT

Hilcon ia viață ca un super-set de contabilitate. Numele este o combinație de dragoste între Hilda, mama proprietarului, și cuvântul românesc pentru contabil. Adică contabil.

2003

HIREK.RO

Hilcon lansează www.hirek.ro, cea mai proaspătă sursă de bârfe sau minciuni din Transilvania, nu știm nici noi, așa că spunem doar sursă de știri. Hírek.ro devine rapid site-ul de informații și divertisment preferat pentru zeci de mii de vizitatori.

2005

PUBLICITATE

Deoarece Hilcon umple spațiile de publicitate ale portalului de știri, lansăm agenția de publicitate V.I.A.GRA Advertising. De la Béres România la Banca Transilvania și până la dealerul Opel, toată lumea face publicitate cu noi!

2006

EXTINDERE AGENȚIE DE PUBLICITATE

Agenția de publicitate se îmbogățește cu câteva sute de produse promoționale, astfel încât toată lumea să găsească ceva pe gustul său. La festivalul de la Tusványos devenim furnizorii exclusivi de produse promoționale inscripționate.

2007

SUPLIMENTE ALIMENTARE

Hilcon intră pe piața suplimentelor alimentare. Prematrol, care previne ejacularea prematură la bărbați, devine rapid un produs de succes. Viețile a mii de bărbați devin mai fericite pentru că suntem aici.

2008

EXTINDERE SUPLIMENTE ALIMENTARE

Pentru a satisface cerințele clienților, extindem gama de suplimente alimentare. Zeci de noi produse sosesc, pe care le-am încercat și ne-au plăcut!

2009

FARMACII

Produsele noastre se lansează pe rafturile lanțurilor de farmacii Dona și Catena. De acum încolo, relația noastră cu ei este ca și între vitamine și farmacii - inseparabile.

2010

PRODUSE PENTRU FEMEI

Dorim să fim și pe placul femeilor, așa că lansăm două noi produse pe piață special pentru ele.

2011

INVESTIȚII IMOBILIARE

Începem investițiile imobiliare. La început cumpărăm doar un apartament, dar înainte să ne dăm seama, deja avem două.

2013

DEZVOLTARE SUPLIMENTE ALIMENTARE

În laboratorul secret al Hilcon se dezvoltă noi suplimente alimentare: un remediu împotriva herpesului și unul care alină suferințele pacienților cu cancer.

2014

RENOVARE APARTAMENTE

Nu lăsăm apartamentele să fie pustii, așa că le renovăm și le închiriem. Pe drum apar obstacole, dar învățăm din fiecare, la fel ca în viață.

2015

CAZARE

Ne aventurăm în afacerea de cazare pe termen scurt. Hilcon este prima din Miercurea Ciuc care oferă un apartament special amenajat ca o alternativă la hoteluri și pensiuni.

2016

EXTINDERE CAZARE

Continuăm să ne extindem locațiile de cazare, astfel că acum avem trei apartamente în Miercurea Ciuc și unul în Târgu Mureș.

2017

EXTINDERE CAZARE TÂRGU MUREȘ

Numărul de locații de cazare din Târgu Mureș crește la patru, pentru că patru este mai mult decât doi. De fapt, chiar și mai mult decât trei.

2018

MAXMED

Hilcon trece printr-o transformare strategică. Divizia de suplimente alimentare este transferată către MaxMed. Suspendăm locațiile de cazare și acum ne concentrăm exclusiv pe închirierea de apartamente pe termen lung. Oferim un pachet integrat unic pentru chiriașii noștri, cu care nici măcar supereroii nu pot concura.

2018

HILCON PUBLISHING

În 2018, intrăm în lumea editării de cărți. Scopul nostru este să punem în lumina reflectoarelor scriitorii din Miercurea Ciuc și din împrejurimi.

2019

MAI MULTE APARTAMENTE

În acest an, planificăm să închiriem alte douăzeci de apartamente, extinzând în același timp serviciile oferite - pentru că de ce nu? Dar de unde atâtea apartamente? Păi, între timp, am cumpărat un bloc de apartamente. Nu v-am spus?

2019

UN ALT BLOC DE APARTAMENTE

Punem mâna pe un alt bloc de apartamente, unde creăm apartamente și spații comerciale din nimic. Suntem mândri să anunțăm că Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC) din Harghita se află și el printre chiriașii noștri.

2020

ANUL COVID

Covid ajunge la noi, dar nu ne lăsăm opriți. Trecem la lucru la distanță, iar munca continuă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Donăm 10.000 de măști medicale Spitalului Județean Miercurea Ciuc și Serviciului Județean de Ambulanță Harghita.

2021

UȘURARE ȘI AL DOILEA VAL

În 2021, după o scurtă pauză, Covid revine, așa că lucrăm din nou de acasă. În același timp, continuăm să extindem portofoliul nostru de apartamente și birouri, și facem o mișcare mare cumpărând clădirea Arta Business Center de la Perla Harghita SA. www.artabc.ro

2022

VEGAMAX

Dieta vegană a proprietarului grupului nostru de companii ne inspiră să descoperim o nișă pe piața din România. Astfel se naște VegaMax, compania noastră care comercializează produse vegane. Produsele noastre principale sunt băuturile din ovăz Oatly și băuturile din mazăre Sproud. www.vegamax.ro

2023

PĂDUREA VEGAMAX

În 2023, punem accent pe ecologie: visăm la o pădure de un hectar, și ne jurăm (Biblie și tot) că pentru fiecare comandă primită pe vegamax.ro, vom planta un metru pătrat de pădure. În martie, am plantat deja primele 1500 de metri pătrați de teren: padurea.vegamax.ro

Misiunea noastră

Credem că suntem meniți să facem Pământul un loc mai bun. De aceea luăm decizii conștiente, așteptăm doar ce este cel mai bun de la noi înșine și oferim același lucru clienților noștri. Avem curajul să admitem greșelile făcute, să tragem concluziile și să învățăm din ele.

Principiile noastre


1. Onorăm tot ce trăiește.

2. Ocrotim mediul.

3. Facem tot posibilul să fim un exemplu bun.

4. Echipa este mai importantă decât individul.

5. Întotdeauna alegem calea dreaptă.

Unde ne găsești?

Un coleg a formulat foarte frapant, când am achiziționat una dintre locuințe:

„Suntem prezenți pretutindeni în Miercurea Ciuc.”

AICI GĂSEȘTI SEDIUL NOSTRU