Acasă2020-12-05T14:23:21+00:00

Hilcon Apartments

Hilcon Apartments

Hilcon este cea mai mare firmă din Miercurea Ciuc, care oferă spre închiriere locuințe aflate în proprietate proprie. Dispunem de mai mult de 200 de locuințe, care sunt administrate de către echipa noastră compusă din 16 persoane.

Hilcon Publishing

Hilcon publishing

În anul 2018 am pornit cea mai nouă activitate, editura. Scopul nostru este oferirea suportului nostru scriitorilor din Miercurea Ciuc și localitățile învecinate.

Juventutti

Fundația Juventutti Alapitvány

Fundația Juventutti a fost înființată în anul 2011. La început scopul principal a fost ajutorarea și susținerea sănătății copiilor din Miercurea Ciuc. Din anul 2019 avem un nou avânt, o nouă misiune: obținerea atmosferei sănătoase pentru copiii județului Harghita.

Convertorul

Convertorul

Pe lângă activitatea caritabilă, activitățile de interes public au jucat un rol important în viața firmei noastre. Convertorul.ro este un site și o aplicație de convertor valutar, care se poate utiliza rapid și instant. Este gratuită. Pentru toată lumea. Pentru totdeauna

Existăm și înflorim de 20 de ani.

Hilcon a fost înființată în anul 1999.

La început am lucrat cu un singur angajat, după care am angajat încă unul, iar în prezent lucrăm cu o echipă de 16 persoane.

Povestea noastră

Hilcon a trecut prin multe în ultimii 20 de ani, dar a făcut față dificultăților și, potrivit indicatorilor care cresc din an în an, a devenit una dintre cele mai puternice microintreprinderi din județul Harghita.

Timeline

1999

ÎNFIINȚAREA

Hilcon a fost înființată la început ca o firmă de contabilitate. Numele firmei este un derivat din numele proprietarului, Hilda, urmată de scurtarea cuvântului contabil.

2003

hirek.ro

Firma înființează ziarul online de știri hirek.ro. Portalul informativ și de divertisment hirek.ro obține în scurt timp o tabără din mai multe zeci de vizitatori.

2005

RECLAMĂ

Firma înființează agenția de publicitate numită V.I.A.GRA Advertising. Creăm reclame și campanii offline, online și audiovizuale firmelor mari ca Béres România, Banca Transilvania și Opel.

2006

EXTINDEREA AGENȚIEI DE PUBLICITATE

Se extinde domeniul de activitate: începem comercializarea materialelor promoționale personalizate.

2007

SUPLIMENTE ALIMENTARE

Firma noastră începe comercializarea unui supliment alimentar, care este primul pe plan național și este conceput pentru combaterea ejaculării premature la bărbați. Acest supliment alimentar, numit Prematrol, face și în prezent parte din gama de suplimente alimentare și afirmăm cu mândrie, că am ajutat zeci de mii de bărbați să obțină o viață sexuală împlinită.

2008

EXTINDEREA GAMEI DE SUPLIMENTE ALIMENTARE

Primim mai multe cereri, de aceea extindem gama de suplimente alimentare. Introducem pe piață o mulțime de suplimente alimentare, începem comercializarea lor în țară și în străinătate. Toate produsele comercializate sunt încercate în prealabil de către colegii noștri și suntem siguri de efectul lor.

2009

FARMACII

Principalele produse sunt introduse în marile lanțuri de farmacii, cum sunt Dona și Catena. În prezent păstrăm colaborări fructuoase cu aceste farmacii.

2010

PRODUSE PENTRU FEMEI

Clienții ne cer tot mai des produse pentru femei. Astfel se introduc în gama noastră două produse destinate sănătății sexuale feminine.

2011

INVESTIȚII IMOBILIARE

Se dă startul investițiilor imobiliare. Începem cu achiziționarea unor locuințe, după care urmează alte achiziții.

2013

DEZVOLTAREA SUPLIMENTELOR ALIMENTARE

Dezvoltăm gama noastră de suplimente alimentare cu un produs pentru herpes și un preparat care ameliorează suferința bolnavilor de cancer.

2014

RENOVARE LOCUINȚE

Decidem să dăm spre închiriere locuințele achiziționate. Renovăm și închiriem. Ne întâlnim cu mai multe obstacole, dar învățăm din fiecare.

2015

REGIM HOTELIER

Pe lângă închirierile pe termen lung începem închirierea unor locuințe pe termen scurt, în regim hotelier. Hilcon este și în acest domeniu pionier pe plan local. Suntem primii în Miercurea Ciuc, care oferă o altă modalitate de ședere decât hotelurile sau pensiunile.

2016

DEZVOLTAREA REGIMULUI HOTELIER

Predăm alte apartamente spre regim hotelier, astfel avem trei apartamente în Miercurea Ciuc și unul în Târgu-Mureș.

2017

DEZVOLTAREA REGIMULUI HOTELIER ÎN TÂRGU-MUREȘ

Numărul apartamentelor date spre închiriere în regim hotelier crește, astfel avem patru apartamente de acest gen în Târgu-Mureș.

2018

MAXMED

Hilcon trece printr-o reorganizare. Comercializarea suplimentelor alimentare este preluată de firma MaxMed Depo. Suspendăm închirierea apartamentelor în regim hotelier și ne ocupăm exclusiv de închirierea locuințelor pe termen lung. Oferim un pachet de integrare unic, cu care nu poate concura nimeni pe plan local nici în prezent.

2018

Hilcon Publishing

În anul 2018 am pornit cea mai nouă activitate, editura. Scopul nostru este oferirea suportului nostru scriitorilor din Miercurea Ciuc și localitățile învecinate.

2019

ALTE LOCUINȚE

În anul 2019 planul nostru este să predăm alte 20 de locuințe spre închiriere pe termen lung și dorim extinderea serviciilor.

2019

Încă un bloc

Portfoliul nostru de imobile s-a lărgit cu încă un bloc, unde oferim spre închiriere spații comerciale și locuințe. Suntem mândri să avem printre chiriașii noștri Oficiul Registrului Comerţului Harghita.

Misiunea noastră

Credem că suntem meniți să facem Pământul un loc mai bun. De aceea luăm decizii conștiente, așteptăm doar ce este cel mai bun de la noi înșine și oferim același lucru clienților noștri. Avem curajul să admitem greșelile făcute, să tragem concluziile și să învățăm din ele.

Principiile noastre


1. Onorăm tot ce trăiește.

2. Ocrotim mediul.

3. Facem tot posibilul să fim un exemplu bun.

4. Echipa este mai importantă decât individul.

5. Întotdeauna alegem calea dreaptă.

Unde ne găsești?

Un coleg a formulat foarte frapant, când am achiziționat una dintre locuințe:

„Suntem prezenți pretutindeni în Miercurea Ciuc.”

AICI GĂSEȘTI SEDIUL NOSTRU